fijn weer op vakantie als je bent opgeknapt van je corona-klachten

Weer fit na corona

Wij bieden een speciaal herstelprogramma

Nogal wat mensen die corona hebben gehad, houden lang klachten. Wij bieden een programma waarin we u helpen om weer fit te worden. En als dat eenmaal is gelukt dat u dan weer lekker op vakantie kunt.

Meedoen aan het corona herstelprogramma

Als u corona heeft gehad en klachten houdt, kunt u deelnemen aan het corona-herstelprogramma.

Zo doet u mee

  • vraag uw huisarts om een verwijzing waarin staat dat u corona heeft gehad
  • maak een afspraak met ons. U kunt daarvoor bellen met 024 322.49 11

Zo werkt het herstelprogramma

  • Tijdens uw eerste afspraak proberen we een goed beeld te krijgen hoe het met u gaat, wat uw klachten zijn, wat u verwacht van de behandeling en wat u zelf al heeft gedaan om uw klachten te verminderen.
  • Bij deze intake richten wij ons vooral op vragen rond uw ademhaling, conditie, fysieke- en psychische belastbaarheid en mobiliteit.
  • Daarna maken we een behandelplan en stemmen dat af met u.
  • In onze aanpak volgen wij het protocol dat is opgesteld door het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.
  • Wij werken samen met een psycholoog. Als dat voor uw behandeling wenselijk is, bespreken we dit met u. (De vergoeding van psychologische behandeling zit niet standaard in het verzekeringspakket. Bespreek dit met uw behandelaar.))

De kosten

Door de uitbreiding van het basispakket kunt u als(ex)corona cliƫnt met langdurige klachten minimaal zes maanden gebruik maken van fysiotherapie.
U krijgt 50 fysiotherapiebehandelingen vergoed als u een verwijzing van de huisarts of specialist heeft waarin staat dat u COVID-19 hebt gehad. De nodige behandelingen worden via de basisverzekering direct vergoed. Het enige dat u zelf betaalt, is het eigen risico van de zorgverzekering.