Als bedrijfsfysiotherapeuten zijn we gespecialiseerd in de vitaliteit van uw bedrijf.  Wij bieden hulp bij het voorkomen van verzuim. En als dat niet lukt helpen we door vroegtijdige behandeling, dat medewerkers snel terug zijn. Preventief adviseren we u, hoe u uw medewerkers verantwoordelijk maakt voor hun eigen vitaliteit. Onze diensten bieden wij op maat aan, zodat u krijgt wat u nodig heeft.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteitIn deze wordle hebben we de belangrijke zaken samengevat uit onze bedrijfsfysiotherapeutische prakijk.

We moeten allemaal langer doorwerken. Het kenniswerk en de professionaliteit neemt toe. Dat vraagt om medewerkers die zich vitaal voelen en duurzaam inzetbaar zijn. Wij bieden hulp aan organisaties en medewerkers bij het verhogen en onderhouden van de vitaliteit, zoals bijvoorbeeld door het begeleiden van leefstijlprogramma’s.

Samenwerking is het hart van uw en ons succes

Wij werken pro-actief en communiceren daarover actief met u. Wij zetten ons in voor goede interactie, heldere communicatie en adviseren, behandelen en begeleiden op maat.
We hechten niet alleen aan een goede en coöperatieve samenwerking met u, onze klant. Ook werken we nauw samen met de aangesloten bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkende, diëtiste, lifestyle-coach, psycholoog en/of arbocoördinator.
Zo nodig zetten we daarvoor extra capaciteit in vanuit ons instituut Bijleveld Vitaal. We hebben daarvoor goede samenwerkingsafspraken met een bedrijfsarts, psycholoog en doktersassistente.