Irma de Vries en Sjoerd Minnema zijn vitaal aan het werk

Wij zijn

Specialisten in gezond werken

Als bedrijfsfyiotherapeuten ondersteunen wij zo'n 15 jaar, bedrijven en hun medewerkers om gezond en vitaal te blijven. Dat doen we door voorlichting over gezond werken, werkplekonderzoeken en individuele instructie waardoor medewerkers minder risico lopen om ziek te worden. Ook coachen wij medewerkers die klachten krijgen op of door het werk. Preventief kunnen we voor u de instrumenten van health-checks en pmo inzetten. Hierdoor krijgt u zicht op de stand van de gezondheid en vitaliteit in uw bedrijf.

Wij zijn professionele bedrijfsfysiotherapeuten en kwaliteit staat hoog in ons vaandel

Behalve bedrijfsfysiotherapeut, zijn we – BIG-geregistreerde – fysiotherapeut en oefentherapeuten Cesar. Ook zijn we volledig geschoold in de McKenzie methode en zijn we specialist in het gebruik van Flexchair®.

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij zijn ervaren professionals en houden onze kennis en kunde up-to-date. U vindt meer over wat we te bieden hebben op de pagina vitaalwerken

Ervaring in veel bedrijfstakken

We werken voor allerlei bedrijfstakken: van schoonmaakbranche tot overheid en van werken in de zorg tot werken in productiebedrijven. U ziet het hieronder in de opsomming van bedrijven waarvoor we werken.

Vaak werken wij op locatie

Vaak werken wij op locatie van bedrijven. Dat heeft als groot voordeel dat we kunnen zien wat het werk fysiek betekent voor uw medewerkers. Ook kunnen we heel snel een interventie inzetten als dat nodig is. En bovenal is de lijn met u heel kort.

Als TIGRA Nijmegen

bieden wij Bedrijfsfysiotherapie op maat

Wij zijn als ~ TIGRA Nijmegen ~ gespecialiseerd in het voorkomen van verzuim of snelle terugkeer bij verzuim. Onze inzet is gericht op het versterken van de vitaliteit van de medewerkers. Daarom coachen wij bedrijven en hun medewerkers op hun werkplek.

Vitaal en duurzaam inzetbaar zijn de uitdagingen van deze tijd

Medewerkers moeten langer doorwerken en dat alles vraagt om medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Een van de voorwaarden daarvoor is vitaliteit. Wij begeleiden organisaties en medewerkers bij het verhogen en onderhouden van de vitaliteit van zichzelf en haar medewerkers. Dit doen we bijvoorbeeld door het begeleiden van leefstijlprogramma’s.

Samenwerking

Wij kijken altijd om ons heen als we bij bedrijven werken en adviseren hen pro-actief. We streven naar een goede interactie en heldere communicatie met onze opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij adviseren, coachen en behandelen op maat.

Wij streven niet alleen naar een goede samenwerking met onze klant. Wij werken ook nauw samen met de bij een bedrijf aangesloten bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden, diëtiste, lifestyle-coach, psycholoog en arbocoördinator.  Indien gewenst kunnen we – vanuit ons netwerk – bedrijven in contact brengen met deze specialisten.

Aangesloten bij TIGRA

Als bedrijfsfysiotherapeuten zijn we aangesloten bij TIGRA.Het logo van TIGRA linkt naar de website van het netwerk, waarbij wij zijn aangesloten

TIGRA is een toonaangevende landelijke dienstverlener en specialist in gezondheidsbevordering, werkhervatting en verzuimpreventie. Dat wil zeggen dat wij werkgevers helpen bij het nemen van preventieve maatregelen ter voorkoming van ziekteverzuim. Bij verzuim bieden wij behandeling en coaching zodat medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.
We zijn opgenomen in de providerboog van verschillende verzekeraars, overheidsinstanties en bedrijven.

Zo werken we

specialisten in bewegen

Met persoonlijke aandacht, goede afspraken, persoonlijke adviezen, behandeling en begeleiding op maat, onderscheiden wij ons.

Betrouwbaar en op maat

Doordat we vaak binnen bedrijven werken kunnen we medewerkers snel behandelen en begeleiden.
Bedrijven waarvoor we werken, waarderen dat we betrouwbaar en integer werken. We houden ons aan de afspraken die we maken. En communiceren pro-actief als ons dingen opvallen binnen bedrijven. We werken actief aan een goede relatie met bedrijven en hun medewerkers en doen dat afgestemd en op maat.